Niezależne doradztwo rolnicze

regularne publikacje wspierające Twój AgroBiznes

Nasze publikacje



Podstrony: « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »



INFO I maj 2012 cz.1

INFO I maj 2012 cz.1

2012-05-26
• Dopuszczone herbicydy w fazie liścia flagowego • Zwalczanie Skrzypionki • Skracanie jęczmienia jarego • Wzrasta ryzyko DTR • Fungicydy na liść Flagowy
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Seminaria wiosenne NU Agrar 2012 - pszenica

Seminaria wiosenne NU Agrar 2012 - pszenica

2012-03-05
Zbiór materiałów informacyjnych z naszych wykładów 2012 dotyczący pszenicy. Podobnie jak wykłady rzepaczane, prosimy o nie rozpowszechnianie ww. materiałów.
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Seminaria wiosenne NU Agrar 2012 - rzepak

Seminaria wiosenne NU Agrar 2012 - rzepak

2012-03-01
Materiały informacyjne z naszej prezentacji wiosennej 2012 dotyczącej rzepaku. Materiały przeznaczone wyłącznie do użytku własnego dla naszych klientów. NU Agrar
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Info 0/2012 - wydanie specjalne

Info 0/2012 - wydanie specjalne

2012-01-17
Wydanie specjalne - Wykłady dla Top Agrar Polska. • Dawka startowa N w rzepaku • Dawka startowa N dla pszenicy ozimej • Dawka startowa N dla jęczmienia • Dawka startowa N dla żyta • Dawka startowa N dla pszenżyta • Dlaczego zboża żółkną? • Dlaczego rzepak nie rośnie? • WYPRÓBUJ ZIELONE INFO!
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Info wrzesień 2011

Info wrzesień 2011

2011-09-22
• Samosiewy zbóż szybko kiełkują w rzepaku • Rzepak – kontrola na pchełkę oraz ślimaki • Zwalczanie chwastów jesienią • Herbicydy w rzepaku, zabiegi powschodowe • Niskie plony uczyniły żyto interesującą alternatywą • Żyto ozime 2011 – obsada roślin na m² • Odmiany żyta 2011 – przegląd • Herbicydy zbożowe jesienne 2011 • Jęczmień ozimy – cechy odmian oraz odporności 2011
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  


Podstrony: « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »


Ten serwis wykorzystuje pliki Cookie - więcej informacji X