Niezależne doradztwo rolnicze

regularne publikacje wspierające Twój AgroBiznes

Nasze publikacje

Podstrony: « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »



Marzec II 2018

Marzec II 2018

2018-03-24
⦁    Należy obawiać się szkód złego przezimowania
⦁    Jak szybko rozpoznam, czy roślina jest martwa?
⦁    Regulatory wzrostu w rzepaku ozimym
⦁    Nalot chowacza brukwiaczka
⦁    Strączkowe - wysiew
⦁    Strączkowe - nawożenie
⦁    Graminicydy i herbicydy doglebowe w strączkowych
⦁    Herbicydy w strączkowych
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Marzec I 2018

Marzec I 2018

2018-03-13

·       Stan przezimowania – marzec 2018

·       Fungicydy zbożowe 2018 - tabele

możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Luty I 2018

Luty I 2018

2018-02-11
⦁    Niskie zasobności Nmin w glebie
⦁    Spektrum działania herbicydów w uprawie zbóż 2018 do fazy BBCH 32
⦁    Wiosenne zastosowanie herbicydów w zbożach – grupy substancji aktywnych, wymagania, główne punkty działania
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Styczeń III 2018

Styczeń III 2018

2018-01-28
w numerze:
⦁    Dawka startowa dla zbóż ozimych i rzepaku ozimego
⦁    Dawka startowa dla pszenicy ozimej – wiosna 2018
⦁    Dawka startowa dla jęczmienia ozimego – wiosna 2018
⦁    Dawka startowa dla żyta i pszenżyta – wiosna 2018
⦁    Wapnowanie gdy brakuje wolnego wapnia w glebie
⦁    Dawka startowa dla rzepaku ozimego – wiosna 2018
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  



Styczeń II 2018

Styczeń II 2018

2018-01-17
w numerze:
⦁    Spowodowany pogodą renesans jęczmienia ozimego
⦁    Jęczmień jary: naprawa struktury gleby
⦁    Jęczmień jary: gęstość ziarn na m² wszystkie decydujące faktory
⦁    Jęczmień jary: koniecznie siać w suche
⦁    Zabezpieczyć działanie nawozu
⦁    Stosowanie herbicydów zaplanować z głową
⦁    Nawożenie N jęczmienia jarego
możesz zamówić numery archiwalne w cenie 22.00 pln za 1 numer:  


Podstrony: « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
Ten serwis wykorzystuje pliki Cookie - więcej informacji X